Anette van Vliet Tews

Anette tilbyder følgende behandlinger:

  • Psykoterapi
  • Yinmindterapi

Kontakt Anette

Om Yinmindterapi

 

Anette er: Uddannet emotions fokuseret psykoterapeut, yinmind instruktør, yin yoga og mindfulness instruktør.

Anette fortæller:
Jeg tilbyder terapeutiske samtaler i et trygt, udviklende, empatisk, emotions- og løsningsfokuseret rum. Et rum, hvor du kan tage de første skridt til at udfordre dit tankesæt og komme i kontakt med dine primære følelser. Den kontakt og de følelser kan du bruge som navigations system i forhold til at komme til at leve dit liv efter dit hjerte og dine værdier.

Du kan trygt komme til mig, hvis du har lyst og mod på personlig indsigt og udvikling. Måske befinder du dig et sted i livet, hvor du har brug for at se tingene fra et nyt perspektiv. Du oplever måske, at du har brug for forandring og har lyst til at flytte dig væk fra det, du har lært, fået fortalt og måske også fortæller dig selv.

Noget mangler, du tappes for energi og fyldes ikke op igen.

Måske du kunne have brug for støttende, omsorgsfulde og nysgerrige spørgsmål for at finde frem til dine livsværdier. Det kunne hjælpe dig med at få adgang til dine følelser og behov, så du kan gå målrettet efter et liv med værdi, glæde og livskvalitet.

Både gennem egen erfaring og min erfaring med arbejdet med mennesker gennem de sidste 22 år, har jeg erfaret det positive og transformerende med at kombinere samtaleterapi med arbejdet med krop og sind.

Derfor tilbyder jeg også yinmindterapi. En kombination af samtaleterapi, yin
yoga og mindfulness. I disse sessioner, er det fleksibelt, hvad, hvordan og hvor meget af hvert, der skal fylde. I nogle sessioner skal nervesystemet balanceres gennem yin yoga eller mindfulness øvelser, før at samtaleterapien har effekt. I andre sessioner er det samtalen der fylder mest.

Vi tilrettelægger og afstemmer fra gang til gang.