Louise Nabe

Louise tilbyder følgende behandlinger:

  • Gravidmassage
  • Efterfødselsmassage
  • Ammerådgivning
  • Babyzoneterapi
  • Vejledning om kost- og kosttilskud

Kontakt Louise

Om Louise

Jeg hedder Louise og er født i 1978. Jeg er gift med Peter, som er musiker og sammen har vi tre piger fra ’07, ’10 og ’11. Jeg er uddannet massør, zoneterapeut og sygeplejerske og jeg er under uddannelse til Biopat/Naturopath i biologisk medicin. Sygeplejerskejobbet har jeg valgt at droppe, da de skiftende arbejdstider ikke passede ind i vores liv.

Jeg er meget holistisk tænkende. Jeg tror på, at alting er forbundet. Når vi taler sundhed, drejer det sig ikke kun om hvad vi putter i munden, men i høj grad også om vores tanker og følelser.

Jeg ønsker at hjælpe mennesker tilbage til sundhed på en naturlig måde. Det starter med en sund gravid krop, en naturlig fødsel og modermælk. Ammeetablering er en udfordring for mange og ingen kvinde skal stå alene med den opgave!

At spise sundt er ikke længere at spise ’sundt og varieret’! Langt de fleste danskere mener at de spiser ’sundt og varieret’, men aldrig før har vi set så mange kroniske tilstande, livsstilssygdomme og cancer. ‘Sundt og varieret’ og ‘alt med måde’ er ikke længere vejen til en sund krop! Vores liv er for stressende og vores mad for udpint til, at vi kan opnå optimal sundhed uden ekstra hjælp fra tilskud, urter, motion, mental sundhed etc.

Kunderne siger:

 

“Tak for en skøn graviditetmassage i dag. Det var virkelig en fryd at få masseret ryg, nakke og skuldre igennem! Jeg føler mig meget lettere og tilpas nu! Og tak for dine gode råd om graviditet, fødsel og amning. Jeg følte mig i trygge hænder hos dig på grund af din store faglige viden og dit skønne, venlige væsen. Jeg anbefaler dig til alle mine gravide veninder, og glæder mig til selv at nyde godt af din viden i det videre forløb.” – Malene

“1000 tak fordi jeg måtte ringe til dig, da jeg var allermest forvirret og frustreret over amningen. Jeg er SÅ glad for, at jeg fik det gjort.  Tak fordi du står til rådighed og sikke en service, som jeg kun kan anbefale til andre. Så til jer derude som finder amningen mere eller mindre svær – ring til Louise!!! Det kan virke lidt grænseoverskridende at skulle fatte knoglen men GØR DET, inden det er for sent.  Tak fordi du stadig hjælper.” – Simone