Ann-Sofie Uldall

 

Tilbyder:

  • Forebyggelse og genoptræning af delte mavemuskler og svækket core.

 

KONTAKT

Dit Maveunivers v. Ann-Sofie Uldall

email: kontakt@ditmaveunivers.dk

Hjemmeside: www.ditmaveunivers.dk

 

Om Ann-Sofie

Ann-Sofie er en af Danmarks førende eksperter indenfor behandling af rectus diastase (det latinske navn for en deling af dine mavemuskler).

“Jeg er uddannet sygeplejerske med bred erfaring indenfor både medicinske specialer, gynækologi og fra den primære sundhedssektor. Jeg har desuden flere sundhedsfaglige efteruddannelser indenfor delte mavemuskler, svækket core og træning.

Min uddannelsesmæssige baggrund giver mig en faglighed og en dybde indenfor feltet, som ellers er præget af meget overfladisk information.

Min tilgang er holistisk og med fokus på sundhedsfremme for det enkelte menneske.

Jeg har hjulpet mange kvinder med at finde tilbage til deres krop efter graviditet og fødsel.

Jeg tilbyder både online forløb, gruppeforløb og 1:1 forløb.”

 

Har du spørgsmål kan du læse mere på www.ditmaveunivers.dk eller kontakte mig på kontakt@ditmaveunivers.dk.

 

Først og fremmest, bliver jeg nødt til at sige, at jeg er helt benovet over, hvor godt dit træningsforløb virker! Jeg føler mig stærkere og stærkere, mit kejsersnitar bliver pænere og pænere og jeg bliver gladere og gladere…

…. Endnu en gang tusind tak for hjælpen – jeg skamroser dig og forløbet til alle jeg snakker med ❤️

Vibe – Mor til 2 og deltager på R.E.B.I.R.T.H. for Super Moms

 

 

Jeg syntes det er et fantastisk koncept dette forløb, du gør det godt, og jeg er glad for at jeg er sprunget ud i det, selvom jeg nok er i mit travleste sted i mit liv, men for mig er Det netop livsbekræftende, at man gør noget for sig selv, når nu det er muligt.

Katja – Mor til 6 og deltager på R.E.B.I.R.T.H. for Super Moms