Charlotte Hyldgaard

Charlotte Hyldgaard tilbyder metakognitiv terapi & mentoring

Kontaktoplysninger

 

Metakognitiv terapi

 

  • Har du tankemylder
  • Tendens til at bekymre dig og overtænke?
  • Har du symptomer på stress, angst eller depression?

 

Metakognitiv terapi er en ny og effektiv terapiform.

 

  • Du får hjælp til at opnå bedre tankestrategier
  • Du får ro i dit hoved og genfinder overskud og energi i din hverdag
  • Du opnår mental styrke og handlekraft

 

Den metakognitive metode er meget velegnet til dig, som lider af tankemylder og har tendens til at overtænke og bekymre dig.
Terapiformen har dokumenteret effekt på stress, depression og angst.

 

Om Charlotte:
Charlotte har over 25 års erfaring fra arbejdet med menneskers udvikling og trivsel.
Hendes faglige baggrund:
Certificeret Metakognitiv coach fra neokognitivt institut
Autoriseret Ergoterapeut
Selvstændig Mentor
Certificeret Mindfulness practitioner
Certificeret life-, business- og stresscoach.
Certificeret NLP practitioner
Diplomuddannelse i Den Motiverende Samtale
Diplomuddannelse i Rehabilitering i beskæftigelsesindsatsen

 

Det siger klienterne:

Jeg brugte meget tid på at bekymre mig om ALT! Jeg blev bestormet af tanker, som låste mig fast. Jeg var meget grådlabil, var bitter, sov elendigt, havde svært ved at finde glæde og acceptere, hvordan mit liv så ud.
Jeg har deltaget i kognitiv terapi flere gange. Hver gang er jeg endt ved start. Jeg havde ikke udviklet mig, havde ikke ‘knækket koden’, eller så virkede den kode bare ikke på mig.
De Metakognitive teknikker ‘var som at se lyset’. Jeg blev i stand til at sortere i og kontrollere mine tankeprocesser i forhold til de ting, jeg konkret kunne gøre noget ved, og lade resten passere. Bare den ‘lille’ ting, at lade resten passere, satte energi og psykisk overskud fri. Jeg tog kontrollen over mit liv igen.
Det er ikke nemt at sidde overfor et menneske, man ikke kender og åbne op. Men det var temmelig nemt overfor Charlotte. Hun er empatisk, lyttende, tydelig og forståelig i de teknikker og hjemmeopgaver man får for. Og hun er meget lattermild. Et dejligt plus.
Metakognitiv terapi er en åbenbaring. Det er egentlig så enkelt, og derfor så brugbart. Jeg har genvundet min livsglæde. Jeg er blevet handlekraftig og har fået et mentalt overskud. Så 5 store stjerner fra mig!

Tine Stub Gade Pædagogmedhjælper

 

Jeg har haft utrolig stor glæde af mødet med metakognitiv terapi hos Charlotte. Jeg var begyndt at have nogle stress-lignende symptomer som hjertebanken, tankemylder og sov dårligt. Samtidigt havde jeg en fornemmelse af, at det overhovedet ikke hjalp, når jeg holdt fri og forsøgte at slappe af; tværtimod så var det som om hjernen bare kørte mere på højtryk, når jeg ikke var på arbejde eller var optaget af eller koncentreret om noget. Jeg har lært, at jeg ikke har godt af for meget indre fokus, og at jeg faktisk kan flytte min opmærksomhed til mere ydre fokus og på den måde skabe ro i mine tanker og opmærksomhed. Jeg har lært at konstatere, at der kommer tanker til mig, men at jeg kan lade dem være og ikke give dem opmærksomhed. Og jeg har lært, at når min hjerne og min opmærksomhed bliver restitueret, ja så forsvinder de kropslige symptomer. Det lyder utrolig simpelt, og det er det faktisk også. Jeg tænker det som afspænding for min hjerne.

Eva Underviser