Dorte Leo

 

Dorte tilbyder:

  • Japansk Lifting
  • Healing
  • Krystalhealing
  • Fjernhealing

 

Kontaktoplysninger:

 

Om Dorte

 

Dorte fortæller:

Essensen for mig er at give ro og balance i krop og sind.

Så er du et sted i dit liv, hvor du trænger til forandring, og har brug for mere glæde og overskud i dit liv, har jeg redskaberne, der kan hjælpe dig videre.

Min healing hjælper med at nedbryde gamle blokeringer og mønstre og tilføjer fornyet energi og flow. Jeg ynder at inddrage krystaller og sten som redskab i min healing til at give et ekstra boost. Hver krystal har deres unikke virkning og jeg vælger krystallerne ud fra den ubalance, der skal heales på.

Japansk Lifting er en anden måde at komme i balance på. Japansk lifting er en naturlig ansigtsløftning, hvor ansigtet masseres og afspændes med en blanding af dybe massageteknikker, akupressur og lymfedrænage. Der arbejdes med muskler, kredsløb, lymfe- og nervesystemet, hvor hele kroppen afbalanceres og det virker dejligt afstressende.

Så virker det derudover reducerende på rynker og optimerer naturlige udrensning, så huden bliver blød og glat. Du får lagt en dybderensende spirulina maske, let hovedbunds- og fodmassage – det er skøn selvforkælelse og ren nydelse.

Ønsker du at vide mere om de forskellige ydelser, kan du læse mere på min hjemmeside www.dorteleo.dk Du er også velkommen til at kontakte mig på telefon eller mail for yderligere oplysninger.