Jesper Engmann

Jesper tilbyder:

  • Body All Mind kropsterapi
  • Reiki Healing
  • Clairvoyance
  • Movement And Mobility træning

 

Kontaktoplysninger:

E-mail.: jesper@jesperengmann.dk
Hjemmeside: www.jesperengmann.dk
Facebook side: www.facebook.com/Engmannbehandling/
Tlf.: 42732304

 

Body All Mind kropsterapi
Body All Mind er en holistisk behandlingsform, som arbejder både med de fysiske og psykiske aspekter i mennesket. De to ting er tæt forbundet, og balancen er afgørende for en sund krop og et harmonisk sind. I behandlingen bruges bl.a. teknikker som dybdegående massage, pulsering, frigørelse af led, zoneterapi, akupressur, åndedræts fokus, stræk og afspænding.

Behandlingen kan bl.a. hjælpe på:

 Led- og muskelsmerter
 Dårlig ryg og stiv lænd
 Spændte nakkemuskler/skuldre
 Tennisalbue og musearm
 Mave- tarmproblemer
 Spændingshovedpine
 Migræne
 Iskias problemer
 Stress og udbrændthed
 Udfordringer med humør og energi

 

Reiki Healing
Reiki er en healingsform, der ikke bygger på en religion men på tanken om en universel livsenergi.
Det er en blid, kærlig og effektiv behandlingsmetode, som alle kan have stor glæde af. Når behandleren lægger hænderne på kroppen, overføres livsenergien, som aktiverer kroppens naturlige evne til at helbrede sig selv. Healingsenergien er intelligent og vil automatisk strømme til de steder, hvor der er brug for den.
Reiki Healing kan både modtages ved at lægge hænder på kroppen, men også som fjernhealing.

Reiki Healing kan b.la. hjælpe på følgende:
 Dæmpe angst/uro
 Styrke energiniveau
 Balance i sindet
 Ro i kroppen
 Hormonelle udfordringer

 Stress
 Hovedpine
 Træthed
 Styrke immunforsvar
 Spændinger

 

Movement And Mobility træning (M:A:M)
M:A:M er en dynamisk træningsform, der øger din kropsbevidsthed og sigter på at genopbygge og stimulere kroppen, så den bliver stærk, levende og harmonisk, uanset hvad dit udgangspunkt er.
Træningen kombinerer flere bevægelsesformer blandt andet yoga, karate, Qi Gong, gymnastik og mensendieck med fokus på smidighed og åndedræt. Man arbejder, ligesom i kropsterapi, med at løsne kroppens led. Træningen er både udfordrende og blid og styrker dine led, muskler, dit åndedræt og øger blodtilførslen, nerve- og energigennemstrømningen i kroppen.

 

Om Jesper:

Jesper fortæller: Jeg hedder Jesper og er født i 1976.
Min store interesse er at arbejde med krop, sind og ånd. Det har altid været vigtig for mig at skabe balance mellem at være et aktivt passioneret menneske med ønsker, tanker og visioner og samtidig kunne skabe plads til at være i ro/balance, nyde livet og opleve nuet som et bevist valg. Det er en spændende rejse, som aldrig helt slutter.
Jeg er uddannet Body All Mind kropsterapeut, Reiki Healer og Movement And Mobility instruktør (M:A:M).
Alle 3 områder er fantastisk spændende og er en del af mine behandlinger, da de alle på hver sin måde kan skabe fysisk og mental balance.
Mit fokus er at skabe et rum med plads til, at den enkelte kan udvikle sig i sit eget tempo. Et rum hvor man kan finde ind til sin kerne, mærke sin essens og vokse kærligt og stærkt ud fra dette.