Kropsfokus

Heidi Hermansen tilbyder Body-sds behandlinger samt Baby- og børnebehandlinger.

Kontaktoplysninger

Body-sds behandling

En Body-sds behandling kan bl.a. hjælpe ved:

 • Smerter og spændinger
 • Manglende overskud og energi
 • Hovedpine og migræne
 • Stress symptomer
 • Angst
 • Fordøjelsesproblemer
 • Smerter ved arbejds- og sportsskader
 • Psykiske udfordinger

Behandlingen bygger på det danskudviklede system Body-sds, Body Self Development’s System. Behandlingen er en helkropsbehandling, der går i dybden, og som løsner og frigører spændinger og blokeringer, og som giver overskud fysisk samt psykisk. Jeg anvender pulserende massageteknikker samt åndedrætsteknikker, akupressur og zonetryk, som sammen løsner og frigører spændinger og blokeringer i muskler, led og organer.

En behandling tager ca 50-60 min.

Baby- og børnebehandling

Har din baby/barn problemer med:

 • Mavekneb, diarre, forstoppelse eller andre fordøjelsesproblemer
 • Kolik
 • Mellemørebetændelse
 • Eksem eller andre hudproblemer
 • Søvnbesvær
 • Forkølelse, hoste eller astma
 • Svækket immunforsvar mm.

Så kan en Baby- og børnebehandling hjælpe. Jeg kombinerer meridianmassage, zoneterapi, akupressur og energiterapi for at skabe balance i dit barns system.

En behandling tager ca. 30 min., men det kan variere.

Om Kropsfokus

Jeg er uddannet kropsterapeut fra Body-sds i 2013, men har behandlet siden 2011. Jeg har haft egen klinik i både København og Hedehusene i flere år, og jeg har stor erfaring med at behandle mennesker med både fysiske og psykiske ”skavanker”.

Det hele menneske har interesseret mig i mange år, og for mig giver det rigtig god mening at have fokus på både det fysisk og det psykiske, da alt hænger sammen og påvirker hinanden. Jeg synes, det er utrolig givende at få indblik i mine klienters liv og være med til at hjælpe dem til større kropslig og psykisk indsigt. Vi lever i en verden, hvor vi selv og omverdenen stiller store krav til os, og hvor vi konstant møder tilbud, udfordringer mm. Det kræver en stor indsats at navigere i strømmen uden at miste fodfæstet. Ved at få kroppen med kan vi bedre mærke, hvad vi gerne vil, og hvem vi er – og her kan en kropsbehandling hjælpe til at være et med sig selv, sine behov og ønsker.

Efter jeg selv er blevet mor, er min interesse for at behandle babyer og børn vokset, og jeg har derfor taget en uddannelse som Baby- og børnebehandler hos Katrine Birk i sommeren 2016. Vores børn er så fine i deres system, så man hurtigt kan se symptomer på ubalance, men samtidig er de også meget modtagelige for behandling, og deres system tager rigtig godt imod. At hjælpe børn til at blive sunde og glade giver stor mening for mig – og så bliver forældrene også glade.