Lisbeth Lysdal

Lisbeth tilbyder følgende behandlinger:

  • Hypnoterapi
  • Samtaleterapi og coaching
  • Regressionsterapi
  • Sjælerejser – livet mellem livene terapi
  • Healing

Kontakt Lisbeth

Om Lisbeth

Lisbeth har uddannelser inden for hypnoterapi, samtale terapi, coaching, regression og sjælerejser og healing fra ind og udland.

En session med Lisbeth Lysdal er drevet af at finde ind til de dybereliggende sammenhænge og skabe forståelse for årsagen, at livet former sig som det gør. Hele tiden med fokus på hvad den enkelte ønsker af livet.
Mennesket forstås som en større helhed, som skal fungere på alle planer – fysisk, mentalt, psykisk og spirituelt. De historier du fortæller dig selv, har afgørende betydning for de valg du træffer i livet.

Kombinationen samtale og energiarbejde gør at temaer forløses dybere end hvis metoderne blev brugt hver for sig.

Livet er nu, og det er nu muligheden for at tage ansvar for dit eget liv eksisterer. Uanset om det ansvar skal tages i forhold til relationer, oplevelser, ønsker eller drømme.

Ønsket er, at hjælpe det enkelte menneske eller gruppen til nye indsigter, der giver mening, livsglæde og frihed til at være sig selv.

Kunderne siger:

Jeg kom til dig med et problem, omkring et menneske, jeg af uforklarlige årsager har haft modstand på nærmest altid. Der har ikke været en episode eller andet, jeg kunne give skylden, sådan var det bare, og jeg forstod det ikke. Adspurgt fortalte du om hvordan man under hypnose, kan gå ind og ændre tanker/mønstre omkring bestemte situationer til det positive. Du hjap mig tilbage til tidspunket/stedet hvor situationen opstod og hjap mig til at opløse den. Jeg fik i den grad løst mit dilemma. Det er så tydeligt at mennesker vi begge omgås har bemærket den positive ændrede omgangstone. Mennesker der ikke vidste om hypnosen……. I dag kan jeg næsten ikke forstå det der var, og det er egentlig også ligegyldigt nu Jeg tænker ikke der er “opgaver” der er for store eller for små til dig, mest fordi du møder dem du hjælper med stort nærvær og lydhørhed og fuldstændig ukritisk ser på det enkelte menneske TAK!

– Linda