Lise Bøgsted

Lise Bøgsted Komplementær Hormonterapi & Ernæringsterapi v/Lise Bøgsted

 

Hos Lise Bøgsted Komplementær Hormonterapi får du hjælp til at behandle rodårsagen til symptomer og sygdom, og får et personligt tilpasset sundhedsprogram med vejledning i kost, tilskud, motion og nervesystemsafbalancering.

 

Lise Bøgsted Komplementær Hormonterapi tilbyder følgende:

 • Konsultationer i Ro´s Kilde eller online
 • 30 minutters gratis afklaringssamtale forud for konsultationsforløb
 • Behandling af
  Udbrændthed, binyretræthed (HPA akse dysfunktion), energiforladthed, træthed
  Depression, tristhed, modløshed
  Stress, dårlig koncentrationsevne, dårlig hukommelse, manglende overblik
  Søvnproblemer
  Stofskifteproblemer
  Fordøjelsesproblemer, irritabel tarm, inflammatorisk tarmsygdom
  Autoimmun sygdom, allergier, fødevare intolerancer
  PMS (præ-menstruelt-syndrom), menstruations forstyrrelser, PCO(S), endometriose
  Gener i overgangsalderen, Infertilitet,

 

 

KONTAKTOPLYSNINGER:

www.liseboegsted.dk
Lise Bøgsted tlf. 6142 8886
info@liseboegsted.dk

 

OM KOMPLEMENTÆR HORMONTERAPI:

Komplementær hormonterapi er behandling, der er baseret forskning (evidens), og som behandler rodårsager til symptomer og symptomer – i modsætning til kun at lindre symptomer med medicin.

Jeg tager udgangspunkt i “Functional Medicine” paradigmet, hvor jeg søger at behandle årsagen til symptomer eller sygdom ved at genoprette kroppens normale funktioner med en naturlig behandling bestående af den rette kost, tilskud og livsstilsændringer.
Min faglige baggrund er civilingeniør i kemi, diplom i ernæring og sundhed, anatomi, fysiologi og sygdomslære på sygeplejerske niveau, certificeret coach med speciale i positiv psykolog. Udover at afholde konsultationer i klinikken i Ro´s Kilde, underviser jeg i komplementær hormonterapi og er fagredaktører på Institut for Komplementær Hormonterapi.

Ved hjælp af oplysninger om symptomer og gener, sygdomme, familiemæssige sygdomme, kostdagbøger, livsstil og laboratorietests, identificerer jeg rodårsagen. Jeg årsagsbehandler og udarbejder skræddersyede personlige sundhedsprogrammer med funktionelle kostplaner, motion, nervesystemsafbalancering og anbefalinger for tilskud.
Alle mennesker er forskellige; vi har forskellig biokemi, gener og livsstil. Således er alle behandlingsforløb individuelt tilpasset dig og dine problemstillinger.
Jeg hjælper dig med et personligt tilpasset forløb, hvor du lærer hvad du skal spise og hvilke tilskud, der kan hjælpe dig. Jeg guider dig i stress reduktion, og hjælper dig til en bedre søvn, og viser dig hvilken type motion, der er bedst for dig.

 

KLIENTERNE SIGER

 

Mere energi og vægttab

Jeg led af nogle infektioner, var oppustet, havde overvægt og følte mig utilpas. Efter mit forløb hos Lise, har jeg fået mere energi, og mit humør er blevet bedre. Jeg lever sundere, og jeg kan mærke at jeg er blevet glad for min krop. Mit immunforsvar er forbedret, og jeg har opnået det ønskede vægttab.

 

Mere energi, og bedre humør

Jeg var ind imellem træt og uoplagt og kunne blive meget sulten lige pludselig. I nogle perioder var jeg irritabel. Jeg var utilfreds med min hud, hvilket især hæmmede mig om sommeren, da jeg ikke havde lyst til at gå med bar ryg og skuldre.
Lise Bøgsted kunne tolke mine symptomer og hjælpe mig med at tilrettelægge kost og vælg de kosttilskud, så jeg nu har det bedre. Jeg har lært hvordan jeg passer bedre på mig selv i hverdagen.
Jeg har fået mere energi. Den kost jeg spiser nu, holder mig mæt i lang tid, og jeg føler, at mit blodsukker er meget mere stabilt. Jeg bliver ikke pludselig meget sulten og irritabel, som jeg ofte kunne blive tidligere. Min hud er blevet meget bedre. Jeg har opdaget hvilken fantastisk positiv effekt det kan have på min energi og mit overskud, at få koblet helt af ind imellem og slappet ordentligt af, i stedet for at fare rundt og prøve at klare familie, job, hus og have alt sammen på en gang.
Lise er en utrolig behagelig, sød og kompetent vejleder. Hun er god til at hjælpe og forklare baggrunden for de tiltag hun anbefaler. Jeg har følt mig meget tryg i Lises vejledning, og giver hende mine bedste anbefalinger.

 

Fik livet tilbage

Jeg kontaktede Lise Bøgsted fordi, at jeg efter flere og lange stressforløb var min krop meget udbrændt, og jeg led af binyretræthed i udtalt grad. Jeg havde mistet mit job og kunne ikke få en normal hverdag til at hænge sammen, da både det at være sammen med andre mennesker eller overhovedet bevæge mig det mindste fysisk udtrættede mig og gav mig stress-symptomer som søvnløshed og hjertebanken. Min læge kunne ikke hjælpe mig, og mine egne forsøg med at hele mig selv gik langsomt.
Så jeg havde i den grad brug for hjælp til at vinde mit liv tilbage bid for bid, og ved at begynde i et forløb hos Lise er det akkurat det, jeg har fået.
Min hjertebanken er stort set væk, min søvn er bedre og mit social-liv igen eksisterende. Den største forandring er, at jeg begynder at kunne bruge min krop forsigtigt til at gå, cykle, svømme og dyrke yoga – det var en pine for mig slet ikke at kunne udfolde mig fysisk. Og så er jeg simpelthen gladere!