Livsstjernen v/Vibeke H. Poulsen

 

Vibeke tilbyder:

  • Intuitiv håndlæsning
  • Hypnose – Hypnoterapi
  • Healing med clairvoyant vejledning

 

Kontakt Vibeke :

  • www.livsstjernen.dk
  • livsstjernen@gmail.com
  • facebook : livsstjernen.dk
  • Booking pr telefon : Tlf. 5151 5716

 

Om Vibeke :

Vibeke er certificeret hypnotisør fra Jacob Stracotta.
Uddannet håndlæser fra Dodo Lindemann – Den Fynske Håndlæserskole
Uddannet Reiki healer samt som psykisk healer.
Har været behandler siden 1995 og har deltaget i messer lige siden.

Vibeke fortæller

Håndlæsning, hvad er det?
Når jeg læser din hånd læser jeg både over og underhånd, din indlægning, negle, tegn, sår og skrammer. Jeg laver håndfladelæsning og jeg læser aftryk og linjer i hånden. Der dukker også næsten altid mange billeder og beskeder op, som viser mig en eller flere situationer, der skal nævnes for dig. Jeg bruger min intuition- clairvoyancen og dermed bliver det vejledende og intuitiv håndlæsning. Jeg fortæller hvad jeg bliver bedt om at vise og fortælle dig via min intuition og mit syn.
Det der viser sig i en håndlæsning, kan sige noget om dit følelsesliv, familien, din barndom, valg af uddannelse, dit arbejde, dine talenter, din fysiske form, dit energi niveau, evt. dine børn og andre vigtige ting om dig eller dine relationer i dit liv. Det kan være at du står i en situation i livet lige nu og her og du gerne vil have hjælp til at finde ud af at komme videre derfra hvor du står.

Healing
Healing, som jeg har praktiseret i ca 30 år, er fantastisk fordybende og ren afslapning for kroppen. Jeg bruger mig selv, min intuition, clairvoyancen og ro i og omkring rummet og mig.
Jeg startede med at lære Reiki Healing og jeg har taget hele uddannelsen, også mestergraden. Jeg har så gennem de mange år, deltaget i mange forskellige kurser og uddannelser inden for healing. Jeg har efterfølgende fundet min egen måde at heale på hvor jeg har taget noget fra flere healings metoder til mig, Og uanset hvilke healingsform der bliver brugt, er fælles for dem alle, at healing er et godt redskab til at finde ind til den inderste kerne af sundhed og balance, som jo findes i hvert et menneske.

Under healingen bruger jeg som sagt min intuition og clairvoyancen. Dette er mit redskab og det giver et godt billede af din situation og jeg mærker hvor på kroppen du har brug for healing. Jeg får også at vide hvad beskeder jeg skal videregive til dig evt. under og ellers efter behandlingen er slut. Jeg arbejder undervejs med dit chakrasystem, som bliver rettet op, hvis du er stresset eller i anden form for ubalance.
Jeg arbejder med den situation du er i ”lige nu”, da det er den der er vigtig og brugbar for at du kan komme videre. Når jeg behandler, snakker jeg som regel ikke under healingen, medmindre det er noget der skal siges nu og her. Du skal jo selvfølgelig også sige, hvis du har brug for at italesætte noget for mig, men ellers vil jeg helst lade dig være i roen så kroppen kan komme i balance. Så snakker vi bagefter og jeg vejleder og giver de beskeder der skal gives.

Hypnose

Inden en hypnose starter vi altid med en grundig samtale, hvor du klarlægger den problemstilling, som du gerne vil arbejde med.
Vi snakker også om hvorvidt du er indstillet på at lave en ændring på ubehaget / begrænsningen. For jo mere du vil dette, jo bedre virker hypnosen.
Efter samtalen arbejder jeg med “induktionen”, hvor du kommer i en trance tilstand, hvor du sagtens kan høre hvad der foregår og du kan reagere på det. Det er en tilstand mellem vågen og sovende, du er dejlig afslappet og i en tilstand hvor du har adgang til de automatiske processer, som du har tillært dig gennem livet.
Under hypnosen vendes dit fokus og opmærksomhed indad og kroppen slapper fuldstændigt af. I underbevidstheden ligger svarene på hvordan du kan ændre mønstre – dårlige vaner og ubehag til positivt velvære og frisk mod på livet. Der arbejdes i det lag, med det ubevidste / det underbevidste sind og derigennem påvirkes følelser, tanker og adfærd.

Der kan ændres på:

-Hypnose mod overspisning-vægttab
-Tandlægeskræk
-Rygestop
-Fobier
-og meget andet