Natashia Evita Bjerre

 

Natashia tilbyder:

  • Behandling af stemmeproblemer
  • Sangundervisning
  • Talestemmetræning
  • Holdundervisning
  • Workshops

 

Kontakt

Telefon: +45 42 68 02 34
Email: hej@natashiaevitasang.dk
Hjemmeside: www.natashiaevitasang.dk
Firmanavn: Natashia Evita Sang

 

 

Referencer/udtalelser:

“Jeg har gennem flere år oplevet kriller i halsen og skal ofte rømme mig flere gange i løbet af dagen. Min stemme bliver tit overanstrengt og træt. Jeg opsøgte Natashia som ved hjælp af forskellige øvelser hjalp mig.
Efter blot 4 sessioner hos Natashia havde jeg fået en stemme, der ikke drillede, og i øvrigt en meget flot kropsholdning.
Natashia er sød, imødekommende og god til at lytte. Jeg kan på det varmeste anbefale Natashia, når du har udfordringer med stemmen.
Mange hilsner fra Jeanette Witt”
(psykoterapeut og clairvoyant)

* * * * *
“Jeg opsøgte Natashia da jeg i en længere periode havde problemer med at jeg mistede stemmen. Jeg bruger stemmen meget i mit arbejde og blev af lægen anbefalet “at lære at bruge stemmen” hos en stemmecoach. Samtidig havde jeg en gammel drøm om at lære at synge, eller i alt fald udforske det! Det afslørede jeg for Natashia, som foreslog at vi kombinerede de to ting.
Det var for mig grænseoverskridende at synge foran en vildt fremmed uden “at have styr på det”. Men Natashia er den bedste til at få en til at føle sig godt til tilpas og guider hele vejen gennem øvelser og teknik og praktik.
Jeg har set frem til hver eneste time, som for mig har været guld værd. Jeg syntes det er blevet lettere at tale med MIN stemme, lettere at få vejret til at slå til – og ikke mindst kommer jeg stadig nærmere og nærmere MIN sangstemme, som nu er lettere at finde frem og rent faktisk turde bruge…”

(Thomas Haugsted, selvstændig it-konsulent)

* * * * *

“Jeg kom til Natashia med en træt stemme, der ofte ikke kunne klare en hverdag med megen tale og en del sang.
Jeg fik rigtig god hjælp!
Natashia er en virkelig kompetent og dygtig underviser.
Hun lytter, guider, opmuntrer og sætter ind med overskuelige og effektive øvelser, der har synlig og hørbar virkning fra dag 1.
Hun er meget pædagogisk og empatisk og følger rigtig godt op, så man føler, at der er en synlig progression og rød tråd i undervisningen.
Hun har hjulpet mig meget, og jeg kan på det varmeste anbefale hende.
De bedste sangglade hilsner
Sarah Maria Kelly”
(Sanger og underviser)