Pia Dalhøj Johansen

Hypnopia v/ Pia Dalhøj Johansen

 

Pia tilbyder:

  • Hypnoterapi
  • Coaching

Kontakt Pia:

 

Om Pia:

Pia er certificeret showhypnotisør, Hypnoterapeut og NLP/HNLP coach

 

Er hypnoterapi for dig?

  • Føler du, at du kæmper med de samme problemer i dit liv igen og igen?
  • Er dit liv begrænset pga. fysiske smerter, fobi eller måske angst?
  • Lider du af negative følelser,uro eller tanker, som du har svært ved at slippe?
  • Vil du gerne se en ende på dit behov for kontrol, afhængighed eller destruktive vaner?
  • Spænder du ben for dig selv på vejen til at nå dine mål, selvom du egentlig “har styr dit dit liv”?

På et tidspunkt i livet, kan vi nok alle sige ja til ét eller flere af ovenstående spørgsmål. Hvis du er klar til at trække en streg i sandet nu og sige: “Det var dengang!”, så er jeg klar til at hjælpe dig med meget effektive værktøjer, hvor du ikke kæmper mod dig selv.

 

Pia fortæller om Hypnose

Du kan hypnotiseres, og det er helt naturligt for kroppen at bevæge sig ind og ud af trance mange gange i løbet af en dag.

Inden hypnosen har jeg brug for at vide, hvilke ting du gerne vil have ændret, og hvordan du gerne vil have det i stedet.  Jeg går efter de underbevidste mønstre og handlemåder, som ligger forankret i et dybere lag i sind og krop. Derfor har jeg ikke brug for så meget information til at starte med.

Selve trancen, du kommer i under hypnosen, føles meget behagelig, tryg og afslappende og vil bølge op og ned i dybde. Du sover ikke, du kan åbne dine øjne, tænke og tale med mig. Samtidig har du evnen til dyb indre fokus, fantastisk hukommelse, indlevelse, fantasi og kreativitet. Du kan se dig selv og dit liv fra helt andre vinkler og uden gamle begrænsninger.  I denne tilstand er det optimalt at aflære gamle uønskede tanker, følelser, handlemåder, fysiske reaktioner og få en ny positiv indlæring, som sidder fast og er ægte, fordi du selv har valgt, hvordan du vil have det.

Hypnosen kan have mange gode positive bivirkninger, som viser sig i andre uventede situationer. Jeg bruger god tid, i mine behandlinger, på at styrke helheden i dig. Derfor vil du måske opdage at din selvtillid er markant forbedret, selvom du egentlig “bare” ønskede at komme af med din fobi. At dit rygestop udover dét, gav dig en ro og evne til nærvær med dine børn. At smertebehandlingen i en sen alder fik dit indre legebarn frem, og du blev mere nysgerrig, positiv og spontan i dit liv.

Alting omkring dig forandrer sig, og det kan du også.

For du er meget mere…