Tom Hessellund Norup

TILBYDER

  • Parterapi 
  • Individuel terapi 

 

KONTAKT

Tlf. 29 11 80 90

tomnorup@hotmail.com

www.parterapeuttomnorup.dk

 

OM TOM:

Tom blev certificeret som Id-psykoterapeut i 2006 og blev uddannet og certificeret i Jytte Vikkelsøe´s parterapeutiske metode “Den mytiske hårdknude metoden” i 2021. Hun har skrevet bogen “Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte” og er fast kærlighedsekspert i podcasten “Hjerteflimmer for voksne” på P1. 
 
Metoden kortlægger jeres konfliktmønster med udgangspunkt i jeres opvækst, og tidlige oplevelser, som har sat sig negativt, og som nu ubevidst udspilles mellem jer. De ubevidste dynamikker giver et gentagende konfliktmønster, som kun de færreste selv formår at bryde. Dette efterlader jer i afmagt, frustration, vrede, bitterhed, sorg og i sidste ende, måske skilsmisse.
 
I vores opvækst udvikler vi alle strategier for at passe ind i vores omgivelser og få mest mulig kærlighed og accept. Selvom vores forældre elsker os, kommer de med en bagage fra deres opvækst, som i varierende grad, klæder dem på til at være kærlige og omsorgsfulde forældre. De oplevede også afvisning og svigt i deres barndom, og dette har stor betydning for, hvordan de formår at møde deres egne børn. Denne dynamik skaber senere konflikter i vores voksne kærlighedsrelationer.
 
Tom fortæller:
 
Jeg vil hjælpe jer med at få øje på, at jeres kriser er adgangen til det parforhold, I drømmer om. Jytte´s metode er det bedste terapeutiske værktøj jeg er stødt på siden jeg blev færdig som psykoterapeut i 2006.
 
Jeg tilbyder en gratis og uforpligtende online forsamtale på 30 min, hvor vi kan hilse på hinanden og evt. aftale det videre forløb. Den kan bookes på min hjemmeside parterapeuttomnorup.dk.
 
Jeg glæder mig til at møde jer.