Lene Rødshagen / Energipunktet

Lene tilbyder Bowtech, Healing, TankeFeltTerapi (tft/eft)/samtale terapi, Vegatest og Zoneterapi:

  • Bowtech: Bowtech er en australsk behandlingsform hvor man med serier af blid tryk får kontakt med kroppens cellehukommelse, så kroppen kan begynde at genoprette sig selv.
  • Healing: Her arbejder jeg omprogrammering ved hjælp af Curenderos indianernes healings teknikker
  • Tankefeltterapi (tft/eft): Med EFT/TFT kan jeg hjælpe dig med at blive i stand til at ændre mønstre og overbevisninger du hænger fast i, man kan også arbejde med fysiske og psykiske smerte
  • Vegatest: test via en maskine. Hvordan er din krops tilstand? Hvor skal du starte oprydningen, og hvad mangler du og hvad kan du pt. optage det?
  • Zoneterapi: behandling af f.eks. smerter, fordøjelse, åndedræt
  • Workshops
  • Kurser
  • Foredrag

Kontaktoplysninger

Om Lene Rødshagen

Jeg startede ENERGIPUNKTET i 1999. Klinikken har ligget i Jernbanegade i Roskilde fra 26. maj 2000 til 30. april 2016. Fra 1. maj 2016 er ENERGIPUNKTET flyttet ind i Ros` Kilde Helsecenter, Vindingevej 34E, 4000 Roskilde, her arbejder jeg Tirsdag og Onsdag. De 3 andre dage arbejder jeg hos ENERGIPUNKTET i Odense.

Jeg har en baggrund i sport og har arbejdet på kontor før jeg i sin tid startede som behandler med Vegatest, Bowtech og Zonetarapi. Jeg troede den gang at alle smerter kom fra fysisk aktivitet, der var udført forkert/forlænge/for meget. Men når jeg så arbejde med folk og løsnede musklerne, så kom der pludselig følelser op til overfladen. Hvad var det nu for noget rod :)

Så måttet jeg jo sætte mig ind i hvordan det kunne hænge sammen. Derfor læste jeg TankeFeltTerapi og Metamedicin/META Sundhed. Efter et stykke tid begyndte nogle klienter at beskrive fornemmelser, som jeg kun havde hørt om i forbindelse med healing og andre spirituelle behandlinger. Og det var jo en verden som lå lang væk fra mit trykke rationelle verdensbillede.

Med en følelse af at få vredet armen lidt om på ryggen tilmeldte jeg mig et kursus i healing. Jeg tog nogle kurser i healing inden for Curenderos indianernes gamle viden. Og jeg skal love for at det vendt mit stakkels rationelle hoved rundt. Hvad gør man når man har et rationelt hoved, der fortæller en, at det man ser udført og selv udfører og oplever på kurset ikke kan lade sig gøre? Ja, enten løber man skrigende bort eller også prøver man at få puttet det ind i nogle af de kasser man har i sit hoved i forvejen. Jeg prøvede at finde en kasse hvor det passede ind – uden held. Så jeg måtte konstatere at min rationelle hjerne gerne ville forstå, men ikke pt. kunne forstå det jeg havde oplevet.

I dag har jeg det fint med ikke 100% at forstå alt hvad der sker, men acceptere bare at det virker, selv om jeg oplever flere umiddelbart ”uforklarlige ting”, sammen med mine klienter.

I dag tager jeg udgangspunkt i hvor klienten er, og kan give en meget fysisk behandling til dem der har brug for det og en behandling af det mentale eller det lidt mere spirituelle for dem der er der. Men alt i vores krop hænger sammen. Så når man behandler et organ, en smerte, eller et mønster man hænger fast i, så vil der også være en reaktion andre steder i systemet, det er det vi i det alternative kalder en Holistisk behandling.

Jeg har i dag en pallette af behandlinger, så jeg har flere døre at vælge imellem når vi skal finde årsagen til de problematikker du henvender dig med. Hvis en klient kommer med f.eks. et skulderproblem kan der være mange årsager: f.eks. kunne det være en fysisk skade denne skade kan have en mental årsag, det kan også være symptomet på et upcoming hjerte problem, det kan være at man holder kommunikation tilbage, eller det kan være en kompensation for en gammel skade et sted i benene osv.

Vores symptom er en lampe der blinker og fortæller os noget er galt eller i restitution. Men hvad er det kroppen prøver at fortælle os? Lad os sammen prøve at finde årsagen til at dine lamper blinker, og lad os sammen arbejde på at afhjælpe årsagen til at dine lamper blinker.