Lisa Thygesen

 

Psykoterapeut Lisa Thygesen tilbyder

 
 

  • Psykoterapi til voksne med ADHD og andre neurodiversiteter, herunder
    • Individuelle samtaler (vi sidder sammen, enten fysisk eller online)
    • Gæstesamtaler (her kan du invitere en gæst med til din samtale)
  • Fysiske og online foredrag vedr. ADHD hos voksne

 
 

Kontakt:

Lisa Thygesen
Tlf.  22 32 32 65

Hjemmeside https://lisathygesen.dk/

 
 

Om Lisa Thygesen

Lisa Thygesen er en psykoterapeut med speciale i ADHD og andre neurodiversiteter hos voksne. Med en empatisk og respektfuld tilgang til sine klienter skaber Lisa et trygt og tillidsfuldt rum. Hun hjælper voksne med at navigere i livet med ADHD, samt diagnosens tilstødende udfordringer som OCD, spiseforstyrrelser, angst, stress, depression, misbrug og mere.

Lisa har særlig ekspertise inden for gestaltterapi, en kreativ og eksistentiel tilgang til terapi, der fokuserer på det nuværende øjeblik og den enkeltes personlige oplevelse. Terapien tilpasses altid til den enkelte, og Lisa arbejder ikke ud fra en bestemt skabelon eller tilgang, men ud fra klientens unikke behov.

Udover individuel terapi tilbyder Lisa også gæstesamtaler. Disse samtaler er for klienter i et forløb hos Lisa, der gerne vil invitere en partner, veninde, bror, forældre eller anden relation med til en samtale. Samtalerne kan give begge parter en dybere forståelse og rummelighed overfor hinanden.

Lisa tror på, at alle mennesker, uanset deres neurologiske diversitet, har potentiale til at skabe positive forandringer i deres liv og relationer. Hun mener, at terapi kan være en effektiv vej til personlig vækst og udvikling. Hvis du søger professionel hjælp til at tackle udfordringer i dit liv som følge af en neurodiversitet, er du velkommen til at kontakte Lisa Thygesen og høre mere om hendes terapeutiske tilbud.

 
 

Udtalelser:

———————

Min oplevelse i terapi hos Lisa har været livsændrende. Jeg har følt mig set og hørt på en måde, jeg aldrig har oplevet før. Som en mand på 42 med ADHD har jeg ofte følt mig overvældet af min diagnose og de udfordringer, det indebærer i hverdagen.

Med Lisas hjælp har jeg lært at tackle mine symptomer og håndtere mine opgaver på en effektiv og bevidst måde.

Lisa har været en kompetent og empatisk terapeut, der har hjulpet mig med at forstå min diagnose og give mig praktiske værktøjer til at håndtere den. Jeg føler mig nu i stand til at tackle hverdagen med ADHD på en måde, der fungerer for mig, og jeg har fået en stærkere følelse af selvtillid og selvværd.

Mit forløb hos Lisa har været både lærerigt og opbyggende, og jeg er taknemmelig for alt, jeg har lært og alle fremskridt, jeg har gjort under hendes vejledning. Jeg vil varmt anbefale Lisa til andre, der søger hjælp til at tackle ADHD.

– Mand 42 år

————————-

“Lisa har hjulpet mig på en måde, som jeg aldrig havde tænkt var mulig. Jeg følte mig tabt og fortvivlet, da jeg fik diagnosen ADHD sent i livet, men med Lisas støtte og viden har jeg lært at forstå og håndtere min diagnose. Hun har givet mig de værktøjer, jeg har brug for, for at leve et godt liv med ADHD. Jeg er så taknemmelig for den rejse, vi har været på sammen og kan varmt anbefale hende til andre i en lignende situation.”

– Kvinde 57 år

————————

“Lisa hjalp mig med at turde tage skridtet og blive udredt for ADHD. Jeg var bange for, hvad andre ville tænke, men Lisa gjorde mig tryg og støttede mig hele vejen igennem.

Takket være hende ved jeg nu en masse om diagnosen og det har gjort mig liv meget bedre liv. Jeg kan nu se mulighederne i stedet for begrænsningerne og jeg føler mig meget mere fri og bevidst om mig selv.”

– Kvinde 38