Zenspiration

Mette Andersen fra Zenspiration tilbyder følgende:

  • Psykospirituel vejledning
  • Blid dybdeafspænding/Energihealing til genoprettelse af ubalancer i krop og sind
  • Resense™ forløb
  • Klarhealing, en afslappende behandling – et kærligt energiløft med indsigt til nye muligheder
  • Meditation, workshops, foredrag og kurser

Kontaktoplysninger:

Om Zenspiration:

Inspiration, kurser, vejledning og behandling der fremadrettet bidrager til personlig udvikling og selvhealing.

 

Hos Zenspiration møder du Mette Andersen som arbejder kreativt og ser ting på ny fra såvel en videnskabelig som spirituel vinkel. Hun hjælper dig til at få dette ind i en brugbar ramme. Hendes særligt sensitive evner giver den helt unikke, opløftende og fremadrettede støtte der bringer dig videre. Samtidig bliver du mødt med en ro, lethed og særlig positiv energi der åbner op for at du kan se nye muligheder og komme videre i dit liv.

 

“Jeg var sygemeldt med stress og havde meget uro inden i og jeg bekymrede mig meget om alt muligt. Hos Mette Andersen fik jeg input til at se mine udfordringer på en ny måde. Det der var et stort problem fik jeg hjælp til at løse fra en helt anden vinkel end jeg først selv kunne se. Jeg fik hjælp til at se, og ikke mindst mærke, nogle muligheder der gav mig min indre ro tilbage”

 

“Jeg prøvede healingsafspænding/energibehandling hos Mette Andersen. Her følte jeg nærmest at mine arme svævede og bagefter kunne jeg mærke liv og en ny forbindelse i mine arme. En følelse af at være forbundet med min krop som jeg slet ikke kan huske hvornår jeg har haft. Det gav mig tiltrængt ro i hovedet og i hele kroppen, og kan helt klart anbefales.”