BSmassage

Bo tilbyder:

  • Fysiurgisk massage. Fysiurgisk massage vil sige at man arbejder med musklerne i dybden hvorved blodgennemstrømningen øges og affaldsstoffer udskilles.
  • Sports massage. Sports massage er det samme som fysiurgisk massage, men hvor der arbejdes ekstra i dybden koncentreret og musklernes hinde frigøres med myofascial massage. Med sports massagen stimuleres muskelvævet til en øget blodgennemstrømning og efterlader musklerne bløde og frigjorte.
  • Wellness massage. Denne wellness luksusbehandling er en blidere form for massage med fokus på, at det skal være en dejlig oplevelse. Wellness luksusbehandlingen indeholder både behandling med hotstone, aromatiske olier og afsluttes med ansigtsmassage.
  • Ansigt, skulder og nakke massage. Ansigts-, skulder-, og nakkemassage anbefales især ved lindring af spændingshovedpine, spændte kæber og urolig søvn, sløvhed, irritation m.m.
  • Hotstone massage. Hot Stone massage er en behagelig og afslappende massageform.Kroppen smøres ind i essentielle olier, hvorefter du bliver masseret med de varme, smukke lavasten. Under massagen kan du mærke, hvordan musklerne blive afslappet og du kommer til at føle indre velvære og afstresning. Stenene bliver opvarmet til ml.52-55 grader og bliver lagt langs ryggraden, så hele din rygstrækker og nervesystem bliver dejligt afslappet, alt i mens dine ben bliver masseret på bagsiden med varme sten i et flow blandet med fysiurgisk massage.
  • Gravid massage. Gravidmassage kan have en afhjælpende eller lindrende virkning på graviditetsgener og giver rum og ro til en dybere kontakt mellem dig og dit barn.Graviditetsbriksen som du ligger på er designet med huller så der er god plads til dine bryster og mave.
  • Hjemme massage. Bo tilbyder fysiurgisk massage hjemme hos dig selv, så du i ro og mag kan slappe af i de vante omgivelser. Du befinder dig i 100% velkendte og trygge rammer.

 

Når du får behandling hos BS Massage, så bliver du forkælet lige fra du kommer til du går. Det anbefales derfor, at du kommer 15 min.før, så du kan slappe af med en dejlig varm kop kaffe/te/kakao i vores hyggelige lounge inden vi går igang med behandlingen. Der er høflig selvbetjening og du vil blive hentet når tiden nærmer sig. Det er vigtigt, at du er afstresset og klar til at modtage massagen. Efter endt behandling får du en kildevand, så affaldsstofferne kan blive skyllet ud af kroppen.

 

Kontakt Bo:

www.bsmassage.dk

b.schramm@hotmail.com

tlf. 31327630

 

Om Bo:

Bo er fysiurgisk massør og sportsbehandler.