Marianne Riber

Homøopatizonen

 

 

Tilbyder:

  • Klassisk Homøopati
  • Zoneterapi

 
 

KONTAKTOPLYSNINGER:

 
 

Om Homøopatizonen

 

Hos Homøopatizonen møder du Marianne Riber, der er uddannet klassisk homøopat og zoneterapeut. Hun har en baggrund som miljøplanlægger (cand.techn.soc. fra Roskilde Universitet) og har i mange år arbejdet med miljøbeskyttelse i den offentlige sektor.
Interessen for natur og miljø rækker helt tilbage i barndommen og afspejler sig også i hendes tilgang til behandling med klassisk homøopati og zoneterapi – det handler om blidt at gå med kroppens arbejde med at hele. I den homøopatiske behandling sker det med naturmedicin, der også kan kaldes frekvensmedicin.

Med zoneterapi handler det først og fremmest om at få nervesystemet til at slappe af, så immunsystemet, fordøjelsen osv. får de bedste betingelser for at arbejde.

Uanset hvilken behandling du vælger, vil du blive mødt med nærvær. Hun behandler både børn og voksne og har erfaring med at behandle lidelser som fx adhd/add, allergi, astma, eksem, fordøjelsesproblemer, hovedpine, hormonelle problemer, infektioner, senfølger, smerter, stress, søvnproblemer, træthed og meget mere.